Alle informatie over

Flipboekje

Moeilijkheidsgraad:
Inloggen:
Nee
Bijzonderheden:
Engelstalig | Opdracht MediaMasters
Ga naar deze tool

Opdracht voor MediaMasters

Maak je eigen animatieverhaaltje over ‘Aan’ en ‘uit’. ‘Aan’ en ‘uit’ kan gaan over allerlei begrippen: verschijnen en verdwijnen, groot en klein worden, licht en donker en bewegen en stilstaan. En dit zijn maar een paar voorbeelden. Je kunt er zelf vast meer bedenken. Kijk anders naar onze tips.

Stuur je creatie in

Als je je flipboekje af hebt kun je het inleveren via: Stuur je creatie in.

Hoe werkt het?

Zie de onderstaande afbeelding. Klik onderaan de site voor bijvoorbeeld een vulpen of een kwast. Ben je tevreden over je tekening en wil je naar de volgende pagina? Druk dan op op het middelste icoontje met het plusteken en de twee blaadjes. Dan kopieer je de eerste tekening en kan je het aanpassen naar wens. Maak kleine aanpassingen, zodat je een filmpje kan maken van minimaal 8 tekeningen. Sla vervolgens je creatie op met de ‘save’ knop rechts in beeld. Wacht tot de animatie geüpload is en kopieer het linkje van de pagina die je vervolgens te zien krijgt.

Om in te sturen voor MediaMasters ga je op www.tooly.nl naar het tabblad Stuur je creatie in. Je plakt het linkje in het formulier. Na het insturen krijg je de bitcode voor MediaMasters te zien.